Apariții media

Modul inedit prin care un antreprenor a atras atenția la pericolele de pe drumuri. A alergat 21 de ore pe „șoseaua morții”

Un antreprenor din Râmnicu Sărat a ales un mod inedit de a atrage atenţia la pericolele de pe Drumul Naţional 2 sau „şoseaua morţii", aşa cum este cunoscut. Cosmin Răileanu a alergat 150 de kilometri către casă, din centrul oraşului Bacău, sperând că va convinge autorităţile să monteze separatoare de sensuri.

Cosmin Răileanu alearga 150 de kilometri pentru a semnala pericolul de pe "drumul morții" E85

"Circul foarte des pe E85. Când s-au montat parapetele între Râmnicu Sărat și Buzău m-am simțit mai în siguranță și m-am gândit că dacă ar continua montarea acelor parapete și spre Moldova lucrurile ar sta altfel și s-ar reduce numărul victimelor produse de accidentele rutiere", a spus Cosmin Răileanu la Antena 3 CNN.

Cosmin Răileanu va alerga 150 km pentru a atrage atenţia asupra pericolelor de pe E85 | AUDIO

Sub deviza “E85 – Drumul Morţii – Vrem parapete pentru viaţă!”, Cosmin Răileanu a iniţiat un proiect de conştientizare asupra necesităţii îmbunătăţirii siguranţei rutiere. Evenimentul va începe în data de 5 noiembrie, la ora 00:00. Cosmin Răileanu va pleca din Bacău, din parcul de lângă Catedrala Înălţarea Domnului, şi va alerga 150 km, până la Râmnicu Sărat.

Pe 5 noiembrie, Cosmin Răileanu atrage atenția asupra pericolelor de pe E85, parcurgând în alergare o distanță de 150 de km

Sub deviza „E85 – Drumul Morții –Vrem parapete pentru viață!”, Cosmin Răileanu a inițiat un proiect de conștientizare asupra necesității îmbunătățirii siguranței rutiere. Evenimentul va începe în data de 5 noiembrie, la ora 00:00.
Cosmin Răileanu va pleca din Bacău, din parcul de lângă Catedrala Înălțarea Domnului, și va alerga 150 km, până la Râmnicu Sărat.

Un buzoian a alergat 150 de kilometri ca să ceară parapete pe E85, cunoscută ca „șoseaua morții”

Cosmin Răileanu, un antreprenor din Râmnicu Sărat, județul Buzău, a alergat pe distanța de 150 de kilometri, din centrul oraşului Bacău, până acasă, pentru a atrage atenţia asupra pericolelor de pe DN 2, supranumit „şoseaua morţii”. Cosmin a plecat din Bacău, din parcul de lângă Catedrala Înălţarea Domnului, şi a alergat 150 de kilometri, până la Râmnicu Sărat, timp de peste 20 de ore.

Un antreprenor anunță că va alerga 150 de km de la Bacău la Râmnicu Sărat pentru a determina autoritățile să monteze separatoare de sens pe E85, denumit și ”Drumul Morții”

Fondatorul Companiei Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro, Cosmin Răileanu, anunță că va alerga, pe data de 5 noiembrie, 150 de kilometri pe E85, de la Bacău la Râmnicu Sărat, se arată într-un comunicat al organizatorilor. Campania are rolul de a trage un semnal de alarmă atât pentru autorități ca să monteze separatoare de sens.

Nebunia lui Cosmin Răileanu pentru a pune frână morții pe E85

Campania are rolul de a trage un semnal de alarmă atât pentru autorități ca să monteze separatoare de sens, dar și pentru toți participanții la trafic care ar trebui să fie mai atenți și mai vigilenți. Suferința generată de accidentele rutiere este greu de descris, dar putem înlocui finalurile tragice cu prevenție și o conduită corectă în trafic. Plecarea va avea loc din Bacău la ora 00:00.

A alergat 150 km pentru siguranţa rutieră: „Am fost martor la foarte multe accidente”

Cosmin Răileanu, un antreprenor din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, a alergat pe distanţa de 150 de kilometri, din centrul oraşului Bacău, până acasă, pentru a atrage atenţia asupra pericolelor de pe Drumul Naţional 2, supranumit „şoseaua morţii”, informează adevarul.ro.

Pe 5 noiembrie, Cosmin Răileanu atrage atenția asupra pericolelor de pe E85 parcurgând, în alergare, o distanță de 150 de km

Pe Drumul European 85, supranumit și ”Drumul morții” și, probabil unul dintre cele mai periculoase drumuri din România, au loc accidente grave aproape zilnic care, de multe ori, se soldează cu pierderi de vieți.

Cosmin Răileanu, Vindem- Ieftin.ro: ” Fii bun, nu te costă nimic și îți aduce fericire” #OameniPentruOameni

Viața e o cursă ați spune unii dintre voi. Alergarea e o pasiune ar spune alții. Să conduci pe E 85, București – Moldova, e un pericol, afirmăm noi toți cei care îl parcurgem. Cosmin Răileanu, antreprenor și fondator Vindem- Ieftin.ro, trece pragul conștientizării și alege să alerge 150 km, distanța între Bacău și Râmnicu Sărat, orașul său, ca un semnal de alarmă pentru autorități care pot monta separatoare de sens și un îndemn spre șofatul preventiv către noi toți care ne aflăm la volan.

Cosmin Răileanu aleargă 150 km între Bacău și Râmnicu Sărat sub deviza: „E85 – Drumul Morții –Vrem parapete pentru viață!”

Cosmin Răileanu va alerga 150 de km pe E85 sub deviza „E85 – Drumul Morții –Vrem parapete pentru viață!”. Este un proiect de conștientizare asupra necesității îmbunătățirii siguranței rutiere pe drumul național cu cele mai multe accidente. Evenimentul va începe în data de 5 noiembrie, la ora 00:00. Cosmin Răileanu va pleca din Bacău, din parcul de lângă Catedrala Înălțarea Domnului și va alerga 150 km, până la Râmnicu Sărat.

Pe 5 noiembrie, Cosmin Răileanu atrage atenția asupra pericolelor de pe E85 parcurgând, în alergare, o distanță de 150 de km

Sub deviza „E85 – Drumul Morții –Vrem parapete pentru viață!”, Cosmin Răileanu a inițiat un proiect de conștientizare asupra necesității îmbunătățirii siguranței rutiere. Evenimentul va începe în data de 5 noiembrie, la ora 00:00. Cosmin Răileanu va pleca din Bacău, din parcul de lângă Catedrala Înălțarea Domnului, și va alerga 150 km, până la Râmnicu Sărat.

150 km de alergare pentru viață pe drumul morții. Modul prin care un buzoian cere montarea separatoarelor de sens pe E85

Buzoianul, pasionat de mișcare, și care obișnuiesc să participe și la maratoane și-a propus să alerge de la Bacău până acasă, la Râmnicu Sărat, pe E85. În total, va parcurge o distanță de 150 de kilometri, în alergare, pe cel mai periculos drum. Tocmai pentru că este conștient de cât de periculos este acest drum, își dorește ca atunci când cei doi copii ai săi se vor urca la volan, să poată fi mai în siguranță.

E85 – Drumul spre acasa sau competitia dintre viata si moarte (P)

„Pentru oricine merge pe drumul E85, cu treaba sau catre casa, este cunoscut pericolul. Simti, parca, fiorii mortii cand treci pe langa toate crucile de pe marginea drumului. Nimic nu se poate compara cu frica in fata unui accident sau a mortii. Totusi, multi dintre noi uita si, fara discernamant, forjeaza masinile, nu sunt atenti pe unde traverseaza, nu poarta echipament de protective sau semnalizare.

Pe 5 noiembrie, Cosmin Răileanu atrage atenția asupra pericolelor de pe E85 parcurgând, în alergare, o distanță de 150 de km

Sub deviza „E85 – Drumul Morții –Vrem parapete pentru viață!”, Cosmin Răileanu a inițiat o mișcare de conștientizare asupra necesității îmbunătățirii siguranței rutiere. Evenimentul va începe în data de 5 noiembrie, la ora 00:00. Cosmin Răileanu va pleca din Bacău, din parcul de lângă Catedrala Înălțarea Domnului, și va alerga 150 km, până la Râmnicu Sărat.